Over ons

Over ons

Education School IT Service
Digital Signage activiteiten

Smart IT Services is een managed service provider, gespecialiseerd in het KMO segment. Dankzij onze proactieve monitoring van uw devices en infrastructuur bieden we u de garantie op een continue, veilige en zorgenvrije IT omgeving binnen uw bedrijf. Al onze supportmedewerkers zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in Wi-Fi, VoIP en security.

Korte historiek

Sinds 2017 bundelt het PC Center uit Sint-Niklaas de activiteiten voor bedrijven en scholen onder de naam ‘Smart IT Services. PC Center werd opgericht in 1990. Vanaf het begin werd de klemtoon gelegd op kwaliteit en service.

Missie

– Geavanceerde informaticamiddelen op een kwaliteitsvolle manier ten dienste stellen van de KMO, onderwijs en overheid, zodat dit hen helpt hun doelstellingen te realiseren.
– Op een respectvolle en verantwoorde manier omgaan met haar omgeving, zowel ecologisch als sociaal.
– Medewerkers de ruimte geven waar ze zich kunnen ontplooien.

De medewerkers

Onze ploeg van 8 enthousiaste collega’s hebben een klantgerichte ingesteldheid. Er worden regelmatig trainingen en cursussen gevolgd zodat wij de evoluties van deze supersnel evoluerende markt als eersten kunnen implementeren. >> TEAM

Doelgroepen: elke klant is uniek

We denken steeds mee met de klant om samen de beste oplossing te vinden.
Concreet richten we ons tot volgende doelgroepen:

 

bedrijven

Bedrijven

De IT problematiek van de KMO is onze specialiteit.  We geven advies, denken mee met de klant om oplossingen aan te reiken die kunnen zorgen voor efficiënter werken of concurrentieel voordeel.

Daarnaast halen wij de zorgen uit uw IT beheer door onze unieke managed services.

Voor overheid en grote bedrijven met eigen IT afdeling leveren we snel en steeds aan bodemprijzen voor volumecontracten.

Meer info vindt u op onze KMO subwebsite.

onderwijs

Onderwijs

De onderwijswereld krijgt onze bijzondere aandacht, niet alleen met educatieve prijzen, maar ook met gespecialiseerde oplossingen zoals installatie van SMART Boards of  projectoren.

We hebben hiervoor een eigen plaatsingsdienst.

Meer info vindt u op onze EDUCATION subwebsite.

Send this to friend