WeePee

WeePee

START TO VoIP
zonder vaste kosten
innovaphone man

WeePee is de ideale VoIP provider indien u enkel VoIP wil zonder het internetabonnement te veranderen.
U kan met zoveel personen gelijktijdig bellen als u wil.
We kunnen dit configureren voor één toestel bv. de Gigaset C610IP of koppelen aan een kleine innovaphone centrale.

Weepee biedt verschillende soorten VoIP accounts aan voor diverse toepassingen.
U kan simpelweg online de nodige account(s) aanmaken, en vervolgens via de klantentool uw account(s) beheren.

U kan direct bellen zonder abonnementskosten en met zeer lage tarieven.

  • geen vaste kosten aanrekenen voor een account
  • geen vaste kosten voor een normaal Belgisch telefoonnummer
  • geen vaste kosten voor kanalen of trunks

Concreet betaalt u enkel volgens uw verbruik!

De voordelige beltarieven kan u hier raadplegen.

logo WeePee

Gratis SIP account aanmaken

Indien u een enkel toestel of softphone wenst aan te sluiten kan u een gratis SIP account aanmaken. Hieraan kan u vervolgens een nieuw telefoonnummer koppelen, of een bestaand nummer van uw huidige operator laten overzetten via onze service desk.

Dit is de ideale oplossing voor uw VoIP-hardware of software clients compatibel met SIP.

Gratis Gigaset SIP account aanmaken

Weepee heeft een specifieke integratie voor het eenvoudig installeren van Gigaset (Siemens) VoIP telefoontoestellen. Zo kan u met een Gigaset account (wat eigenlijk een specifiek soort SIP account is) een Gigaset toestel configureren met een enkele provisiecode.

Gratis SIP Trunk account aanmaken

Wilt u een telefooncentrale (PBX) gebruiken met VoIP met meerdere toestellen en meerdere nummers? Dan hebt u een SIP Trunk account nodig. Een SIP Trunk is een bundel kanalen om over te bellen, vergelijkbaar met ISDN/PRI/PRA in traditionele telefonie. Het grote voordeel is dat u hiervoor geen vast kosten hoeft te betalen en dus verregaand kan besparen op uw vaste lijnkosten.

Aan een SIP Trunk kan u vervolgens een of meerdere nieuw telefoonnummers koppelen of bestaande nummers van uw huidige operator laten overzetten via onze service.

Gratis Fax account aanmaken

U wil faxen ontvangen en versturen op een goedkope en makkelijke manier? Daarvoor hebt u geen logge faxmachine meer nodig maar kan u direct faxen verzenden en ontvangen uit de cloud.

Via onze Fax-account ontvangt u uw faxen via e-mail, als PDF-bijlage. U hoeft enkel eenmalig de koppeling van een fax-nummer te betalen. Daarna is het ontvangen van faxen helemaal gratis.

Versturen kan u via gratis software (opensource hylafax protocol). De kostprijs is hetzelfde als die van een telefoongesprek naar een vast nummer.

Gratis Forward account aanmaken

Via een WeePee forwarding-account kunt u een vaste doorschakeling van een geografisch nummer opzetten! Hieraan kan u vervolgens een nieuw telefoonnummer koppelen, of een bestaand nummer van uw huidige operator laten overzetten via onze service desk.

Gratis SMS account aanmaken

Vanop uw computer smsjes versturen naar mobiele telefoons? Dat kan! Maak een accountje aan en u kan Smsje versturen via onze web-interface.

Send this to friend