VoIP oplossingen

VoIP oplossingen

Flexibiliteit, schaalbaarheid en keuze
foto man met telefoon

Oplossingen voor elke behoefte

 

Door een zorgvuldige keuze van onze partners, kunnen we een Voice over IP voorstel uitwerken vanaf één toestel tot verschillende duizenden verspreid over meerdere locaties.

Telefoneren kan met een telefoon, GSM, headset, PC of tablet.

De innovaphone PBX is een krachtig en doordacht VoIP telefoniesysteem bestaande uit telefoons, PBX’n en software voor een zakelijke omgeving. Behalve uitgebreide IP telefonie functionaliteiten biedt de Innovaphone PBX een perfect geïntegreerde Unified Communications oplossing.

Lees verder >>

De DECT-oplossingen van Gigaset worden standalone gebruikt of geïntegreerd in een grotere configuratie. Zo kunnen we al een besparing realiseren met één DECT VoIP draadloze telefoon in combinatie met een Weepee abonnement.  We verdelen ook het hele gamma van Gigaset Pro.

Lees verder >>

Professionele headsets, al of niet draadloos vormen steeds meer een geïntegreerd onderdeel van een VoIP oplossing. Draadloos of bedraad, bluetooth of DECT, gekoppeld aan PC of telefoon, of koppelbaar aan meerdere toestellen waaronder GSM: Jabra heeft steeds de juiste oplossing.

Lees verder >>

Wij kunnen bij het kiezen van uw telecom/internet provider (Destiny, Weepee en Belgacom) het juiste advies geven

 

Voorbeelden:
U hebt een bedrijf dat met een aantal cloud applicaties werkt (Isabel voor betalingen, Google voor storage en mail) en u heeft een Bancontact terminal die via internet werkt en u wenst een oplossing om op uw telefonie te besparen. Daar u afhankelijk bent van uw internetverbinding is het belangrijk ervoor te zorgen dat u steeds online bent. Dit doen we bv. door op uw firewall 2 internetproviders te configureren in load balancing en failover. Hierdoor merkt u zelfs niet indien één  van de 2 providers er even uit zou liggen. De telefonie kan in dit geval best via SIP-trunking verlopen.

Of u wenst de ISDN lijnen bij Belgacom te behouden en toch te besparen op telefonie. Dan verminderen we het aantal BA’s naar wat strik noodzakelijk is voor inkomende gesprekken en we routeren de uitgaande gesprekken via een goedkopere SIP provider.

Meer informatie nodig over Voice over IP?

Maak gerust een afspraak met één van onze medewerkers. Wij bespreken dan samen met u de verschillende mogelijkheden.

Send this to friend