Destiny

Destiny

telecom as it should be
Destiny logo

Destiny is onze partner bij uitstek als het gaat om professionele telefonie en VDSL oplossingen aan te bieden. Zij leveren gegarandeerde kwaliteit en betrouwbare telefonie. Uw nummers kunnen eenvoudig geporteerd worden.

Eén SIP lijn (kanaal om over te bellen) komt op € 10 per maand, maar die krijgt u terug in belkrediet, waardoor dit veel goedkoper komt dan met traditionele ISDN BA’s of PRI’s.

BELLEN

klok

Lagere minuuttarieven en minder maandelijkse vaste kosten

Destiny  maakt gebruik van haar eigen netwerk en biedt prijzen volgens Europese normen waardoor u tot 50% kan besparen. Daarnaast betalen klanten geen hoge vaste kosten voor ISDN, klassieke vaste lijnen en telefoonnummers.

service

Een perfecte service

De helpdesk staat 24/7 voor u klaar. Doordat Destiny haar eigen netwerk beheert, kunnen zij u zeer strikte SLA’s bieden. U heeft uw eigen account managementteam. U krijgt al uw telecomkosten helder op één factuur zodat u die in één oogopslag kan nakijken. Dat is makkelijk.

omschakelen

Eenvoudig omschakelen

Wij maken een afspraak en adviseren u over wat u wel en niet nodig heeft. Vervolgens maken we een offerte zodat u kan zien hoeveel u zal besparen. Al uw telefoonnummers blijven onveranderd. Het enige wat verandert is dat u een betere telefonieservice heeft, efficiënter kan werken en een lagere factuur krijgt… as it should be.

SURFEN

netwerk

Geniet van het netwerk

Het Destiny netwerk is één van de meest betrouwbare in Europa met de beste SLA’s en een interne, technische B2B helpdesk ter beschikking. Destiny is een netwerkonafhankelijke B2B telecomprovider met een dekking in heel België en zij kunnen u diensten aanbieden over heel de wereld.

snelheid

Snelheid en prijzen op maat

Het Destiny netwerk is één van de meest betrouwbare in Europa met de beste SLA’s en een interne, technische B2B helpdesk ter beschikking. Destiny is een netwerkonafhankelijke B2B telecomprovider met een dekking in heel België en zij kunnen u diensten aanbieden over heel de wereld.

vestigingen

Uw vestigingen verbinden

Een privé VPN-netwerk om uw vestigingen en werknemers met elkaar te verbinden.

Dankzij het eigen netwerk kunnen al uw vestigingen en medewerkers zowel in België als in het buitenland met elkaar verbonden worden. Het private datanetwerkoplossing is veilig, redundant en zorgt ervoor dat u plaatsonafhankelijk bent. Uw werknemers kunnen waar en wanneer u het wil werken, gegevens raadplegen en toepassingen gebruiken, en dat allemaal aan een zeer hoge snelheid.

netwerk

Wij beheren uw verbindingen, end-to-end

Het MPLS-netwerk, gebaseerd op Cisco-netwerkapparatuur, verbindt uw vestigingen, productie-eenheden en mensen.  Het netwerk wordt beheerd en bovendien staat de helpdesk 24/7 te uwer beschikking.

besparen

Oplossingen op maat besparen kosten

Al de oplossingen zijn op maat gemaakt en gebaseerd op de bandbreedte en SLA’s die u nodig heeft. Dat bespaart u een hoop geld. Snelheid en bandbreedte kunnen aangepast worden aan wat u nodig heeft. We bepalen samen welke SLA het best bij u past. Zo betaalt u niet voor oplossingen die u niet nodig heeft of die kunnen vervangen worden door een andere oplossing.

werken

Werk zoals u het wil

De ideale VPN-oplossing is diegene waarbij u niet merkt of u lokaal of op afstand werkt. En dat is… telecom as it should be.

Send this to friend