Smart Managed Infrastructure

Smart Managed Infrastructure

Wij nemen de zorgen van uw IT over

De onderdelen van onze managed infrastructure

Cloud managed firewalls

Firewalls dienen voor de beveiliging van uw netwerk tegen aanvallen van buitenaf. Daarnaast zorgen ze ook voor het controleren en beperken van de internettoegang voor gebruikers binnen het netwerk. Onze cloud managed firewalls zorgen er voor dat we het beheer kunnen doen zonder ter plaatse te komen en bij problemen snel een diagnose kunnen stellen en remote verhelpen.

Cloud managed access points

Met de cloud managed access points kunnen we op afstand zien wie er op uw draadloos netwerk aangelogd is. Door een krachtige ingebouwde level 7 firewall kan u bepalen wie wat mag doen op uw netwerk.  Voor gasten kan u gasttoegang geven via een startpagina of via facebook login. Hierdoor worden access points tevens krachtige marketing instrumenten.

Cloud managed switchen

Met onze cloud managed switchen beheren we vanop afstand uw switchen. Zo kunnen we b.v. een vastgelopen camera of access point resetten door de stroom van de PoE switch te onderbreken, of een defecte kabel of loop in uw netwerk detecteren.

Indien u wenst kunnen we de stroom van uw PoE switchen s’ nachts automatisch afzetten zodat er geen misbruik van de telefonie kan gemaakt worden en bovendien bespaart u hierdoor op uw energiefactuur.

Cloud managed Teleworker

Dit is het kleine broertje van de Cloud managed firewalls. Voor kleine bedrijven of om een VPN te bouwen tussen het hoofdbedrijf en de thuisgebruikers is dit de ideale oplossing. Maak thuis draadloos verbinding met deze Teleworker en werk alsof u op kantoor bent. Uw VoIP telefoon thuis kan een binnenpost worden van de telefooncentrale op het bedrijf.

Mobile device management

Met mobile device management kunnen we smartphones en tablets beheren (zowel Windows, Android als Apple IOS): apps pushen, een smartphone resetten of terugvinden via Google Maps. Zo kan u op een veilige manier BYOD (bring your own device) uitrollen.

De verschillende onderdelen van onze Smart Managed Infrastructure worden beheerd in één beheerspanel.

Onze Smart Managed Infrastructure  samen met onze Smart Managed Services zorgen ervoor dat onze service medewerkers supersnel kunnen reageren en voor het grootste deel kan dit remote gebeuren.

Send this to friend